CONTACT
Maşini de tipărit

Aplicaţii

Soluţii de lagăre cu sistem

Grupul Industrial Schaeffler este specializat de decenii în toate aplicaţiile tipografice, prin mărcile sale INA şi FAG.

Potenţialele de optimizare nu mai constau numai în îmbunătăţirea continuă a componentelor individuale: doar adaptarea optimă a sistemelor parţiale ale unei imprimante duce la o calitate de imprimare ireproşabilă şi costuri cât mai reduse. Pentru a atinge în permanenţă aceste cerinţe care cresc în mod constant în ceea ce priveşte performanţa şi economicitatea, înţelegerea întregului sistem are o semnificaţie tot mai mare.

Conceptul nou de "added competence" din domeniul maşini de producţie permite acest potenţial de optimizare pentru imaşinile de tipărit. Fie că este vorba de lagăre libere sau conducătoare, role, lagăre de schimbare sau întreaga paletă a tehnicii liniare, de lagăre standard sau specifice clientului - pentru toate aceste produse de la INA şi FAG este valabil principiul "soluţie cu sistem". Reducerea interfeţelor prin integrarea funcţională, formă compactă, pregătire de montaj şi optimizare reciprocă a componentelor şi sistemelor parţiale stă în centrul atenţiei în drumul spre performanţă şi rentabilitate pentru maşinile tipografice.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord