CONTACT
Aplicaţii

Ansamblul de comandă a arborelui cu graifăre

Tamburul cu gheare într-o imprimantă offset sheetfed: Un domeniu tipic de utilizare pentru rolele de ghidare INA (imagine: Heidelberger Druckmaschinen AG)
 
 
 

La imprimantele offset sheetfed o unitate de comandă a tamburilor cu gheare asigură un transfer exact şi fiabil al foilor imprimate de la un cilindru la celălalt. Şi aici, toleranţele de câţiva micrometri decid dacă se atinge fiabilitatea şi precizia dorită.

O funcţie importantă este preluată aici de rolele de susţinere şi rolele tachet de came de tip PWTR şi PWKR, care sunt responsabile pentru deschiderea şi închiderea exactă a graifărului pentru colile de hârtie. Rolele de conducere sunt dimensionate pentru uzură redusă şi compactitate şi furnizează astfel rigiditatea şi capacitatea portantă înaltă solicitată în unitatea de comandă a tamburilor cu gheare, într-un spaţiu redus.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord