CONTACT
Industrial

Maşini de tipărit

Added competence în maşini de imprimat

Suspensia foarte precisă şi fără uzură a cilindrilor de imprimantă aduc o mare contribuţie la obţinerea unei imagini clare şi de bună rezoluţie. Grupul Industrial Schaeffler, cu mărcile sale INA şi FAG s-a specializat de decenii în toate aplicaţiile din acest segment şi ocupă un loc de frunte pe plan mondial, atât din punct de vedere tehnologic cât şi al vânzărilor de rulmenţi pentru industria poligrafică.

Gama de produse INA şi FAG cuprinde toate suspensiile de imprimante; chiar şi agregatele pentru procesele de vibrare, tăiere, legare sau îndosariere se încadrează în acest sortiment. Spectrul se extinde de la lagăre standard de precizie până la soluţiile de sistem, în funcţie de necesităţile clientului.

Grupul Industrial Schaeffler îşi însoţeşte clienţii, ca partener de dezvoltare, de-a lungul întregii durate de dezvoltare a produsului. Consilierea tehnică competentă şi know-how-ul vast de produs, precum calculul rulmenţilor, testări şi tribologie fac parte din service-ului nostru pentru client.

Cu know-how-ul extraordinar, INA şi FAG facilitează adeseori economisiri de costuri odată cu creşterea performanţei produselor. De exemplu în rolele de sprijin noi cu strat Triondur, care, în imprimantele offset sheetfed, asigură o siguranţă crescută şi o durată înaltă de funcţionare.

 
Aplicaţii
Gama de produse
Service
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord