CONTACT
Gama de produse

Soluţii individuale

Ideal pentru suspensia cilindrilor de aplicare a vopselei în vopsitorii: Lagărul poligonal INA
 
 

Proiectat pentru imprimanta dumneavoastră

În afara livrării componentelor, Grupul Schaeffler este un partener de dezvoltare de încredere pentru clienţii săi. Prin colaborarea strânsă cu toţi producătorii de maşini de imprimat, lideri pe plan mondial, rezultă un know-how de aplicaţie şi de fabricaţie comun, în continuă dezvoltare. Prin aceasta, iau naştere idei noi, cu care ambele părţi pot câştiga poziţii de lider de piaţă.

Exemplu lagăr poligonal

Lagărul poligonal a fost dezvoltat pentru o deplasare radială mai mare, de ex. în atelierele de vopsire a imprimantelor offset sheetfed. Particularităţile sale constau în inelul exterior poligonal cu orificii de lubrifiere şi de fixare, precum şi suprafeţe funcţionale precise ale pieselor adiacente (ajustare poligonală). Inelul exterior este sprijinit de trei role cu ajutorul cărora se obţine o mobilitate mai mare la mişcările oscilante. Rulmentul interior de precizie cu role cilindrice funcţionează fără joc şi cu o frecare deosebit de redusă.

Exemplu de ansambluri de lagăre DMLL

La noul ansamblu de lagăr de imprimantă de tip DMLL, excentricul este înlocuit de un ghidaj liniar cu ace cu colivie plană. Astfel, cilindrul de cauciuc, resp. plan al unei imprimante rotative se ajustează pe traiectorie liniară. Pentru ajustare, în ansamblu a fost integrat pentru prima dată un subansamblu cu  piston hidraulic, care permite o dozare precisă a forţei de apăsare.

Suspensia cilindrului este preluată de un rulment de precizie cu role cilindrice pe două rânduri, dimensionat pentru turaţii extreme şi cu o etanşare deosebit de eficientă.

Pentru lagărul fixat direct la partea interioară a peretelui lateral, sunt suficienţi pivoţi scurţi ale arborelui - fără inele de sprijin! Astfel, rigiditatea cilindrului de imprimare se menţine în totalitate.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord