CONTACT
Gama de produse

Ghidaje liniare

Cuplarea şi decuplarea cilindrilor de imprimare prin intermediul ghidajelor plane cu colivie  M + V (imagine: Koenig & Bauer AG)
 
Capacitatea portantă şi rigiditate excepţională la dinamică înaltă: Ghidaj linear optimizat cu role de recirculare de tip RUE
 
Tehnică modernă, design compact: Ghidaj plan cu colivie  M + V de la INA
 
 

Rezistent şi liniar

Constructorii de imprimante folosesc tot mai mult avantajele tehnicii lineare. Şi în acest domeniu, Grupul Schaeffler dispune de o paletă de produse vastă şi matură.

Printre cele mai cunoscute produse lineare se numără de exemplu ghidajul cu role de recirculare de tip RUE cu capacitate portantă şi rigiditate excepţională.

Pentru produsele noastre de calitate Premium X-life, eficacitatea etanşării RUE a fost îmbunătăţită semnificativ, pentru protejarea contra prafului, mediilor agresive sau altor influenţe dăunătoare. Cu o "tiposerie de etanşări" special dezvoltate se găseşte soluţia optimă pentru fiecare caz de utilizare.

Ca exemplu adiţional pentru tehnica lineară în maşini de imprimat, trebuiesc menţionate ghidajele cu role pe partea lagărului conducător şi liber, în construcţie uşoară. Acestea funcţionează silenţios, fără frecare şi fără şocuri; mai mult, ele necesită un gabarit redus. Dacă se necesită căi de ghidare ovale sau de alt tip, diferitele geometrii de şine se pot combina aici fără probleme.

Un alt domeniu de utilizare pentru ghidajele liniare este ajustarea cilindrului princial pentru "apăsat/îndepărtat ", care nu trebuie neapărat să aibă loc prin excentru. Ghidajele cu colivie plană de tip M+ V de exemplu, preiau forţe foarte înalte, sunt deosebit de rigide şi facilitează o poziţionare exactă. Se pot livra în diferite lungimi. Pentru aplicaţiile pretenţioase se pot utiliza şi în varianta cu strat de protecţie anticoroziv (Corrotect®), sau şi cu protecţie la uzură (Protect B).

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord