CONTACT
Gama de produse

Lagăr conducător

Ansamblu de rulmenţi cu role conice TBS, în dispunere O
 
Rulment cu role conice de tip TBS, cu inel exterior cu prete gros
 
Ansamblu de lagăr conducător cu flanşă de tip DMF
 
 

Fără joc - radial şi axial

Pentru rezultate optime de imprimare, cilindrii principali ale imprimantelor trebuiesc să se fie ghidaţi atât axial cât şi radial, pe cât posibil de rigid şi fără joc. O soluţie confirmată şi economică o reprezintă rulmenţii cu role conice în tandem ca şi suspensie conducătoare. Ei sunt reglaţi fără joc şi se pot încărca atât axial, cât şi radial. Faţă de soluţiile cu componente individuale, ansamblele FAG înperecheate din fabrică au avantaje clare la montaj şi siguranţă de funcţionare sporită. Cu precizie maximă (toleranţe P5 sau P4), acestea îndeplinesc cerinţele enorme în privinţa concentricităţii.

Un avantaj suplimentar, în siguranţa de funcţionare şi în precizie, este oferit de rulmenţii cu role conice cu inel exterior şi cu peretele gros de la FAG . Eliminarea buşcei lagărului reduce toleranţele şi scade costurile.

La rulmenţii conducători ai cilindrilor imprimantei offset sheetfed, rigiditatea şi lipsa jocului sunt de o importanţă semnificativă. Ansamblul de lagăre de tip DMF de la INA cu montare prin flanşă îndeplineşte aceste cerinţe în mod ideal.

Ansamblul se compune dintr-un rulment de precizie cu role cilindrice pe două rânduri, în care sunt integrate două coroane axiale cu ace. Acestea absorb fără probleme forţele. În special la funcţionarea la turaţii medii, acest concept se remarca prin exactitate de rulare radială şi în special axială, precum şi prin rigiditate deosebită în ambele sensuri, pentru cea mai bună calitate de imprimare. Etanşarea  şi capacele cu flanşă integrate, facilitează montajul şi nu necesită componente suplimentare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord