CONTACT
Gama de produse

Lagăr de cilindru de imprimat

 
 

Competenţă pentru mişcări combinate

Pentru suspensia cilindrilor rotativi de distribuire a culorilor, cu mişcare concomitentă de rotaţie şi oscilantă, au fost folosite până în acum combinaţii de rulmenţi cu ace şi ghidaje lineare cu bile. Aceste construcţii, relativ scumpe, necesită gabarit mare şi adesea nu au atins capacitatea portantă necesară.

Soluţiile cu rulmenţil cu role cilindrice şi cu ace s-au folosit până acum numai limite înguste de utilizare. Aici Grupul Schaeffler a putut îmbunătăţi în mod semnificativ dezvoltarea prin teste intensive de funcţionare realizate în  propriul departament de testare. S-a reuşit să se dovedească posibilităţile de utilizare a rulmenţilor cu role cilindrice şi cu ace într-un domeniu mult mai extins.

Astfel în prezent, avantajele acestor tipuri de lagăre se pot scoate în evidenţă şi la mişcările extrem oscilante. Printre acestea se numără gabaritul radial redus, precum şi disponibilitatea lagărelor standard avantajoase ca preţ. Rulmenţii masivi cu ace şi cu role cilindrice se oferă în versiune deschisă sau etanşată, pentru lubrifierea cu ulei, respectiv cu unsoare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord