CONTACT
Gama de produse

Role de conducere

Siguranţa înaltă la uzură şi intervale îndelungate de lubrifiere: Rolă de susţinere cu ace de tip KR.. PPA cu getanşare nouă
 
Funcţionare cu frecare redusă şi interval de întreţinere foarte îndelungat - rola de tip LR52
 
Rolă cu strat TRIONDUR de tip LR
 
 

Siguranţă înaltă datorită superiorităţii tehnice

Rolele de sprijin INA cu profil exterior optimizat sunt considerabil superioare faţă de componentele tradiţionale. Presiunea de contact  rămâne întotdeauna mai redusă decât la rolele convenţionale. Acest lucru reduce uzura căii de rulare şi sporeşte rigiditatea construcţiei.

În cazul acţionării distribuţiei de vopsea sau al tamburului cu gheare a maşinii offset sheetfed, se observă multitudinea de avantaje ale rolelor. Compacte şi cu gabarit redus datorită capacităţii portante ridicate, funcţionează ireproşabil şi cu uzură redusă. Datorită spaţiilor mari pentru unsoare, intervalele de lubrifiere se prelungesc semnificativ, ceea ce duce la reducerea costurilor.

La dezvoltarea rolelor noastre de ghidare şi de susţinere, pe prim plan se află siguranţa de funcţionare şi durata de utilizare. Rezultatul: inele de ghidare şi de etanşare configurate nou din plastic de calitate superioară.

Chiar şi pentru condiţii extreme, cum ar fi de exemplu mediu umed, Grupul Schaeffler dispune de multe soluţii practice. Astfel, rolele de sprijin se pot prevedea din fabrică cu un strat anticoroziv Corrotect®. Acest strat subţire, aplicat galvanic nu îi dă coroziunii nici o şansă şi este foarte economic.

Se realizează şi forme speciale de role, de exemplu cu pivot excentric.

Rezistenţă extremă la uzură cu TRIONDUR

Rolele de sprijin cu strat TRIONDUR oferă siguranţa maximă de funcţionare. Stratul deosebit de dur PVD cu o grosime de câţiva μm protejează eficient rola şi discul de ghidare împotriva uzurii.

Suprafeţele acoperite cu strat TRIONDUR au coeficienţi de frecare cu până la 80% mai reduşi faţă de aliajul oţel-oţel nelubrifiat. Stratul protejează în cazul solicitărilor tribomecanice înalte, lubrifierii defectuoase şi funcţionării uscate.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord