CONTACT
Service

Service de calcul

 
 
 

Siguranţă calculată

Cu programul de calcul al rulmenţilor BEARINX®, solicitarea rulmenţilor în sisteme de maşini complexe se poate calcula exact, prezenta şi documenta, prin luarea în considerare a unei multitudini de condiţii de funcţionare. Pentru sisteme rotative şi liniare se poate calcula atât durata de funcţionare a lagărelor, cât şi încovoierile arborilor, basculările şi deformările din vecinătatea lagărului.

Sunt posibile şi optimizări iterative, de exemplu referitor la influenţa lubrifierii şi impurităţilor, ajustajelor şi toleranţelor etc. Rezultatele dau informaţii despre solicitarea lagărelor în diferite condiţii de funcţionare. BEARINX® mai furnizează informaţii importante despre rigiditatea întregului sistem.

Programul permite o dimensionare conformă cazului de utilizare: prin simulare, se poate determina într-un mod rapid şi economic construcţia optimă, modificând poziţia, forma constructivă sau dimensiunile lagărului.

Service-ul de calcul al Grupului Schaeffler este completat prin analize FEM şi prin simulări sau măsurări dinamice la client.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord