INFORMAȚII SUPLIMENTARE
CONTACT
Celuloză şi hârtie

Service

 
 
 
 
 

Liniile de producţia hârtiei, cu capital intensiv, presupun o disponibilitate permanentă, bazată pe o calitate maximă a instalaţiei şi de un service inteligent, bazat pe durata de funcţionare a rulmenţilor, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Rulmenţii folosiţi pe plan mondial în domeniul „Pulp & Paper“ corespund cerinţelor de fiabilitate şi prestărilor de servicii pentru montaj, lubrifiere, aliniere şi monitorizarea funcţionării.

INA şi FAG satisface aceste cerinţe prin compania de prestări servicii dependentă, FAG Industrial Services GmbH (F’IS).

F’IS oferă soluţii caracteristice fiecărui producător pentru reparaţia şi siguranţa calităţii de la monitorizarea instalaţiei până la introducerea şi transpunerea măsurilor preventive de reparaţie. De exemplu, recondiţionarea rulmenţilor oferită de F’IS  contribuie decisiv la menţinerea disponibilităţii permanente, prin perioadele de livrare scurte. Un program vast de scule de montaj şi aliniere, aparate de măsură şi lubrifianţi, precum şi şcolarizările uşurează lucrările de reparaţie şi ajută la organizarea mai eficientă a proceselor de lucru. Cu experienţă îndelungată la FAG şi specialişti, F’IS este partenerul competent pentru soluţiile orientate spre client inclusiv a monitorizării funcţionării şi calităţii.

Rapid şi flexibil

Sistemele de monitorizare specifice pentru industria hârtiei detectează defecte intr-un stadiu foarte timpuriu. Siguranţa de planificare se amplifică - stările de repaus neplanificate sunt evitate, schimbarea lagărelor se poate dispune anticipat.

Specialiştii F’IS înzestrează pe plan mondial producţia de hârtie cu tehnică foarte modernă, de exemplu prin telediagnoză via internet sau GSM. Dacă se solicită competenţă personală, tehnicienii şi inginerii foarte calificaţi ajută local dacă este necesar, la câteva ore după un apel de asistenţă. Contractele de service asigură siguranţa maximă. Amploarea şi configurarea depind de criteriile instalaţiei. F’IS vă informează cu plăcere!

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord