Publicaţii
 

Informaţii tehnice despre produs | 2010-07
Products for railway applications

 
 

Broşură | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
CONTACT
Gama de produse

Mecatronică

Generatorul montat pe osie FAG

 
 
 
 
 
Close
 
 

Sistem de monitorizare a stării pentru aplicaţii feroviare

 
Modul de funcţionare
 

Special pentru locomotive, vehicule de tracțiune și de transport persoane, Schaeffler dezvoltă sistemul de monitorizare a stării (Condition Monitoring System) pentru aplicații feroviare. Acesta stă la baza unei serii de soluții cuprinzătoare pentru asigurarea capacității de funcționare a diferitelor componente ale vehiculelor ca lagărele de osie, roțile și grupul motor-transmisie. Adaptabil la toate felurile de vehicule pentru transport de persoane, acesta oferă o scalabilitate de până la trei axe per boghiu. Sistemul poate atât să interacționeze cu infrastructura vehiculului, cât și să comunice cu sistemele utilizatorului. Sistemul de monitorizare a stării pentru aplicații feroviare de la Schaeffler sporește siguranța și disponibilitatea, optimizează întreținerea și contribuie astfel la exploatarea economică a vehiculelor.

Kitul de senzori FAG

 

În toată lumea, kitul de senzori FAG se folosește cu succes de ani de zile la măsurarea datelor de funcționare a lagărelor de osie. Optimizat pentru utilizare la rulmenții FAG TAROL, acesta detectează turații de până la 2500 rot/min, sensul de rotație și temperatura lagărelor. Pentru măsurarea temperaturii, pot fi integrați până la doi senzori de temperatură independenți. Opțional, este posibilă o măsurare a accelerației în direcție radială și axială. Kitul de senzori FAG funcționează fără uzură și îndeplinește cerințele de compatibilitate electromagnetică și protecție sporită contra supratensiunii.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord