CONTACT
Publicaţii
 

Informaţii tehnice despre produs | 2010-10
Axial Angular Contact Roller Bearings
High load carrying capacity with very small cross sections

 
Biciclete şi biciclete electrice

Cadru / Basculă

Mountainbikes se construiesc pentru folosirea în afara străzilor pavate, în pădure sau în munţi. Rularea pe teren impasibil solicită de la lagărele utilizate în mountainbike anumite calităţi: Acestea trebuie să fie insensibile împotriva murdăriei şi apei şi trebuie să poată absorbi şocuri, care acţionează asupra mountainbike în momentul traversării drumurilor denivelate sau la sărituri.

Rulmenţii axiali-radiali cu ace de la INA (AXS) sunt în acest caz foarte adecvaţi pentru a sprijini punctele critice de susţinere  dintre culisă şi cadru. AXS dispune de o lungă durată de viaţă la o portanţă înaltă. Datorită contactului liniar în locul contactului punctiform, acesta susţine mai bine legătura decât un rulment cu bile şi prezintă o capacitate portantă mai mare.

Lagărul asigură o stabilitate înaltă a cadrului, ridică durata de viaţă şi acţionează astfel încât bicicleta să fie simţită de utilizator masivă şi de calitate superioară.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord