CONTACT
Aplicaţii

Ansambluri excentrice pentru capete de brodat

Bineînţeles, nu ne este indiferent efortul şi energia preţioasă pe care o pierdeţi dumneavoastră la montarea componentelor de rulmenţi. De aceea am dezvoltat o întreagă paletă de sisteme gata de montaj, care trebuiesc doar înşurubate. Fără ca anumite componente să necesite o adaptare anterioară. Un exemplu în acest sens este ansamblul excentric pentru capul de brodat - pentru utilizarea în maşinile cu unul sau mai multe capete de brodat. Aceasta simplifică construcţia dumneavoastră, prin eliminarea completă a transmisiei.

Soluţia INA constă din pârghie, excentric, bielă şi ansamble de lagăr corespunzătoare. Cu acest ansamblu, mişcarea de rotaţie a arborelui de acţionare se transformă într-o mişcare de dute-vino în sus şi în jos. Cu ghidajul nostru sunt posibile peste 1.000 de curse pe minut, deoarece am construit lagăre cu rulare uşoară şi precizie înaltă de rulare. O etanşare eficientă asigură o durată lungă de funcţionare şi un efort redus de întreţinere. Deoarece ar însemna consum inutil de energie pentru dumneavoastră.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord