CONTACT
Aplicaţii

Ghidaje liniare pentru maşini mari de brodat

Aplicaţii cu cursă scurtă în procesul de brodat: Cu ghidajele lineare cu bile recirculante de la INA cu capacitate de încărcare mare, acest lucru este posibil
 
 
 

Producători europeni renumiţi de maşini textile se bazează de mulţi ani pe colaborarea strânsă cu noi. Conform declaraţiilor proprii ale acestora motivul ar fi nu numai programul vast de livrare, ci înainte de toate consilierea tehnică şi de proiectare intensivă.

Ghidajele liniare din maşinile mari de brodat sunt un bun exemplu în acest sens. În instalaţii se găsesc soluţii inovative de la INA pentru multe funcţii elementare - pentru că aduc un "avantaj economic" pentru producători.

Extrem: Ghidajele liniare cu bile de recirculare pe patru rânduri de tip KUVE pentru transmisiile suveicilor rezistă la acceleraţii extreme (până la 20 g).

Sigur: INA-KUVE chiar şi pentru poziţionarea cadrului de încărcat suveici - compensare sigură a micro-oscilaţiilor care apar.

Rapid: Ghidajele cu role de tip LF pentru mişcarea cadrului de brodat în direcţia x şi y - dinamic înaltă a proceselor de mişcare şi funcţionare este indispensabilă.

În fiecare maşină de brodat trebuie lăgăruite şi mişcările rotative. Rulmenţii cu bile de precizie şi rulmenţii cu ace cu mers uşor pentru transmisiile multidrive sunt două exemple de produse actuale din programul nostru de livrare pentru aplicaţiile textile.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord