CONTACT
Utilaje de textile

Gama de produse

 
 
 
 

INA şi FAG: Partenerul de dezvoltare pentru tot ce se roteşte ...

Fie că este vorba de tors sau ţesut, de refinare sau prelucrare suplimentară, de bumbac sau fibre chimice - maşinile textile moderne sunt automatizate şi funcţionează non stop. Şi asta la un debit mare de material.

Fără îndoială, un factor financiar decisiv îl au componentele optime de lăgăruire. "Corect" - acest lucru înseamnă pentru lagărele din maşinile textile: frecare redusă, precizie înaltă, fără joc, pe cât posibil de simplu de montat, întreţinere redusă, durabil ... La INA şi FAG sunteţi exact unde trebuie!

Vă oferim un program vast de rulmenţi de precizie şi ghidaje liniare pentru maşinile textile - pentru suspensia sigură a mişcărilor rotative şi liniare. Şi vă oferim o valoare adăugată optimă cu componente de sistem multiple. Deoarece sistemele noastre complete sunt gata de montaj şi adaptate exact la fiecare domeniu de utilizare.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord