Publicaţii
 

Broşură | 2014-02
Bearing Solutions and Service for Wind Turbines

 
CONTACT
Industrial

Energie eoliană

 
 
 
 
Close
 
 
 
 
 
 
 
 
Close
 
 
 
 
Close
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INA şi FAG dezvoltă şi produc deja de peste 30 de ani sisteme de lagăre pentru turbine eoliene. La Grupul Schaeffler Industrie lucrează specialişti din domeniul „Energie eoliană” în strânsă legătură cu proiectanţi, producători şi utilizatori de turbine eoliene. Know-how-ul dezvoltat astfel poate fi considerat fără concurenţă.

Necesităţile clientului se iau în considerare până în cel mai mic detaliu deja din faza de proiectare. Metodele complexe de calcul ajută la alegerea lagărului şi la documentaţie. Se folosesc produse remarcabile din punct de vedere tehnic cu un design optim pentru fiecare caz de utilizare.

Sistemele de Conditioning Monitoring, lubrifianţii, sculele de montare şi reparaţie completează semnificativ programul. Astfel, Grupul Industrial Schaeffler contribuie la menţinerea costurilor de exploatare ale instalaţiilor eoliene cât de reduse cu putinţă.

 
Aplicaţii
Gama de produse
Service
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord