Catalog | 2018-06
Mounting and Maintenance of Rolling Bearings
Products Services Training

 
CONTACT
Service

Monitorizarea condiţiilor de operare

Monitorizarea online a condiţiilor – rentabilitate mai bună prin monitorizare permanentă

Monitorizarea permanenta a rulmenţi din turbinele eoliene ce operează în condiţii dificile este o condiţie fundamentală pentru o mai bună rentabilitate.

Pentru Schaeffler, această sarcină este preluată de către experţii furnizorilor de servicii autonomi FAG Industrial Services GmbH (F'IS).

FAG Wipro, sistemul special creat pentru monitorizarea on-line a cerinţelor în turbinele eoliene, permite scăderea costurile de întreţinere şi creşte disponibilitatea turbinelor eoliene.

Sistemul de FAG Wipro este recunoscut oficial de către societatea de asigurări Allianz. Sistemul şi punctul de supraveghere F'IS sunt, de asemenea, certificate de către Lloyd-ul german.

 

Măsurători offline individuale - alternativa economică

Ca o introducere la sistemul de monitorizare, F'IS oferă, de asemenea măsurători individuale de vibraţii cu diagnostic mobil.

Această metodă, de exemplu, prin măsurarea pieselor critice la fiecare şase luni şi cu analiză şi diagnostic ulterioare, este încă în ciuda limitările cunoscute o alternativă economică şi eficientă pentru turbine mai mici.

F'IS oferă în plus următoarele tehnici:

  • Endoscopie
  • Termografie
  • Măsurători ale momentelor de rotaţie (şi cu măsurare permanentă a punctelor de viteză)

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord