CONTACT

Sunteţi un profesionist cu experienţă şi reputaţie care doreşte să afle mai multe despre poziţiile de top pe care le oferim?

Pentru întrebări sau aplicații unde discreţia are importanţă deosebită, cum ar fi pentru poziții cheie și de conducere, vă putem garanta confidenţialitate maximă prin contactul direct cu:

Directorul Resurse Umane

Tel. +40 268 505973

Adresa de email
 
Oportunități angajare

F.A.Q.

FAQ – Cum aplic pentru un post vacant?

Am enumerat mai jos câteva întrebări frecvente și răspunsuri despre aplicarea pentru pozițiile noastre vacante :

1. Sunt datele mele în siguranţă?

Procesul nostru de recrutare respectă Declaraţia de confidenţialitate a datelor (link).

2. Pot trimite aplicaţia în mai multe limbi?

Aplicaţia dumneavoastră ar trebui să fie în aceeaşi limbă ca cea în care a fost redactat anunţul postului la care răspundeţi.

3. Cine primeşte aplicaţia mea?

Documentele dumnevoastră vor fi văzute de membrii echipei de Recrutare şi, dacă aţi aplicat pentru un post specific, datele vor fi transmise la specialistul responsabil de postul respectiv. Dacă doriţi să fiţi luat în considerare şi pentru alte posturi, vă recomandăm să detaliaţi cât mai mult posibil aplicaţia dumnevoastră şi menţionaţi postul dorit.

4. Ce se întâmplă dacă aplic pentru un post?

Iniţial, un recruiter verifică aplicaţia dumnevoastră. Doar dacă este potrivită cu profilul postului, sunteti contactat pentru o testare sau un interviu.

5. Cum îmi pot retrage aplicaţia?

Vă rugăm să trimiteţi un email la adresa jobs.ro@schaeffler.com în care să menţionaţi că doriţi retragerea aplicaţiei dumnevoastră.

6. În cât timp voi primi un răspuns?

Doar in cazul in care va este selectata aplicatia, sunteti contactat pentru o testare sau un interviu.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord