CONTACT

Departamentul Personal

Adresa de email
 
CONTACT

Sunteţi un profesionist cu experienţă şi reputaţie care doreşte să afle mai multe despre poziţiile de top pe care le oferim?

Pentru întrebări sau aplicații unde discreţia are importanţă deosebită, cum ar fi pentru poziții cheie și de conducere, vă putem garanta confidenţialitate maximă prin contactul direct cu:

Directorul Resurse Umane

Tel. +40 268 505973

Adresa de email
 
Carieră

Oportunități angajare

Ca şi jucător global cu produse sofisticate, avem nevoie de angajați calificați și dedicați. La Grupul Schaeffler veți găsi o gamă largă de sarcini și provocări într-o multitudine de departamente și veți avea oportunitatea de a aplica cunoștințele dumneavoastră atât în timpul studiilor cât și după finalizarea cu succes a acestora.

Fie că doriți să vă asumați responsabilități ca manager, inginer sau economist intr-unul din variatele domenii ale Grupului Schaeffler sau doriți să vă dezvoltați alături de noi ca specialist care a finalizat o pregătire tehnică sau comercială – noi vă oferim posturi atractive într-un mediu colegial și ample oportunități pentru cariera dumneavoastră și dezvoltarea personală.

Sunteți în căutarea unei noi provocări? Folosiți-vă abilitățile și experiența practică pentru a vă atinge obiectivele de carieră.

Puteți obține mai multe informații despre oportunitățile din cadrul Grupului Schaeffler ca elev, student, absolvent sau candidat cu experiență prin accesarea paginilor următoare.

Împreună punem lumea în mișcare!

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord