CONTACT

Marketing de Personal

Corina Enache

Tel. +40 268 505453
Fax +40 268 505848

Adresa de email
 
Descărcare

Cerere realizare lucrare licenţă/ disertaţie/ doctorat/ proiect semestrial în cadrul Schaeffler România

Oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi

Oportunităţi pentru diplomanzi

Specializări de interes

Inginerie Mecanică, Autovehicule Rutiere, Inginerie Tehnologică, Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, Mecatronică, Design de Produs, Electrotehnică, Sociologie, Informatică, Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Ştiinţe Economice.

Realizarea lucrării

Studenţii absolvenţi sau masteranzii au posibilitatea de a realiza lucrarea de diplomă sau disertaţie în cadrul companiei noastre. În fiecare an Schaeffler România propune o serie de teme pe baza cărora pot fi realizate lucrările. Desigur, studenţii sunt bineveniţi cu propriile propuneri.

Studenţii doritori sunt rugaţi să transmită companiei noastre CV-ul împreună cu cererea de realizare a lucrării, specificând specializarea lor şi titlul lucrării, anexând la acestea o structură detaliată a proiectului, care să evidenţieze informaţiile necesare din cadrul companiei.

Compania noastră va numi ulterior un mentor care va îndruma absolventul în realizarea lucrării.

În acelaşi mod descris mai sus se desfăşoară şi procesul de realizarea a lucrării de doctorat în cadrul firmei.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord