Descărcare
 
CONTACT

Departament IE

IE@schaeffler.com
 
Oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi

Schaeffler Trainee DECAR

DEbutant in CARiera este un program de specializare derulat de aria Industrial Engineering in Schaeffler România care, alături de Schaeffler Trainee, dezvoltă tinerii la început de carieră.

Experienţa DECAR are ca specific orientarea viitorilor angajaţi, înca de la începutul programului, pe direcţia de carieră Industrial Engineering, oferindu-le exact acele cunoştinţe şi competenţe necesare viitoarei profesii alese.

Aceştia sunt pregătiţi cu noţiuni teoretice, dar mai ales experienţe practice, având ca mentori cei mai buni experţi din aria de tehnologie, planificarea producţiei şi management de proiect.

Care sunt specializările din aria Industrial Engineering?

Programul dezvoltă viitori:

  • Ingineri Tehnologi
  • Ingineri Planificarea Proceselor de Producţie şi
  • Manageri de Proiect.

Dupa caz, vor exista şi sesiuni în care vom forma şi alte specializări din arie, precum Specialişti Studii de Timp şi Specialişti Digital Factory.

Cum ştii că DECAR este o alegere potrivită pentru tine?

Daca răspunzi la toate întrebările cu “da”, înseamnă că trebuie să ai curaj să aplici:

Iţi doreşti să începi o carieră? Ai des idei despre cum ai imbunătăţi lucrurile din jurul tău? Gândeşti structurat şi îţi plac provocările? Te motivează să soluţionezi probleme? Te caracterizează curiozitatea?

Cerinţe minime

Principalul criteriu ce trebuie să îl îndeplineşti este interesul în dezvoltarea ta profesională şi personală, fără de care îţi va lipsi motivaţia de a învăţa cât mai mult pe perioada specializării.

Programul este adresat în principal studenţilor la facultăţi de inginerie, dar nu numai.

Este important să fii in ultimul an de studii, la master sau la început de carieră.

Durata programului

Acesta este un program accelerat, pe durata căruia vom aplica metode de învăţare potrivite pentru tine şi pentru obiectivul acestuia. Procesul de învăţare va fi solicitant datorită perioadei scurte în care vei acumula noile competenţe pe funcţie, însă specialiştii şi mentorul tău îţi va fi alături pentru a-ţi facilita întreaga experienţă.

Perioadele programului sunt specifice direcţiei de carieră alese:

  • Inginer Tehnolog - 4 luni
  • Inginer Planificarea Proceselor de Producţie - 4 luni
  • Manager de Proiect - 3 luni
  • Specialist Studii de Timp - 3 luni
  • Specialist Digital Factory - 4 luni

Cum se va derula întreaga perioadă de specializare?

In urma unei discuţii cu noi, vom decide împreună ce specializare ţi se potriveşte cel mai bine.

Vom da startul la program cu o săptămână de iniţiere, în care vei afla generalităţi despre viaţa în Schaeffler şi îţi vei cunoaşte mentorul.

O perioadă cu noţiuni teoretice (ca. 25% din întregul program) va precede cea mai importantă etapă, şi anume exersarea pe post a noilor competenţe dobândite.

Nivelul pe care am reuşit împreună să îl atingem va fi evaluat la finalizarea perioadei programului şi la 6 luni.

Ne vom bucura să aflăm dacă ai făcut pasul potrivit în carieră şi dacă vei rămâne în echipa noastră!

Cum aplic?

Trimite un CV şi o scurtă descriere a motivaţiei tale pentru a fi un DECAR la Schaeffler, la adresa ISB-IE@schaeffler.com până în data de 05 martie, anul în curs.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord