CONTACT

Centrul de Formare Profesională

Uwe Kando

Tel. +40 268 505229
Fax +40 268 505054

Adresa Email
 

Centrul de Formare Profesională

Mihaela Vasile

Tel. +40 268 505863
Fax +40 268 505054

Adresa Email
 
Oportunităţi pentru elevi

Practică şcolară

 
 
 
 
 

Ai fost întotdeauna fascinat de tehnică şi eşti nerăbdător să aplici teoria în practică?

Schaeffler România îţi oferă oportunitatea să deschizi noi orizonturi şi să desfăşori practica şcolară într-un atelier dotat cu tehnică modernă la cele mai înalte standarde.

Bancuri de lucru complet echipate, maşini cu comandă numerică de ultimă oră şi săli de curs informatizate cu cele mai noi aplicaţii, vor contribui la sporirea îndemânărilor tale practice. Lăcătuşeria generală, prelucrarea prin aşchiere a metalelor, folosirea instrumentelor de măsură şi control, cât şi aprofundarea cunoştinţelor de desen tehnic şi managementul calităţii produselor sunt doar câteva dintre deprinderile ce le vei putea dobândi în Schaeffler Romania.

Dar asta nu este tot! Activitatea desfăşurată în cadrul Centrului de Formare Profesională îţi vor dezvolta simţul creativ, abilităţile de lucru în echipă şi responsabilitatea faţă de munca depusă. Poţi descoperi noi talente şi te poţi afirma ca unul dintre cei mai buni elevi ai școlii în care înveţi!

Solicitările pentru desfășurarea stagiilor de pregătire practică în cadrul Centrului de Formare Profesionala Schaeffler România se transmit pentru grupuri organizate pe fax la nr. +40 268 505054.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord