Noțiune de căutare

Axare pe dezvoltarea angajaților

Grupul Schaeffler investește în mare măsură în specializare și perfecționare și participă la discipline de studii cu orientare practică, în cooperare cu numeroase facultăți. Ne stimulăm și ne solicităm angajații cu sarcini de lucru captivante pentru a crea împreună „mobilitatea de mâine“. Ca furnizor de mobilitate la nivel mondial, vă oferim oportunități diverse pentru dezvoltarea dvs. profesională continuă și planificarea carierei dvs. - și în schimburile internaționale între companiile din Grupul Schaeffler.

Angajații calificați și motivați sunt cel mai important pilon pentru succesul pe termen lung al Grupului Schaeffler.

Corinna Schittenhelm, director Resurse Umane în cadrul Schaeffler AG

În toate etapele dezvoltării dvs. profesionale vă veți bucura de sprijin valoros din partea departamentului nostru pentru dezvoltarea personalului pentru a fi dotat în orice moment pentru cerințele respective din perspectiva specializării, a metodei și personală.

Oportunități de dezvoltare

Prin Academia Schaeffler se investește permanent în promovarea și dezvoltarea continuă a angajaților – de la stagiari până la manageri de vârf. Academia este astfel un loc al învățării și al formării de rețele, unde se stabilește direcția pentru schimbul global de cunoaștere și experiență.

Academia Schaeffler

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare