Noțiune de căutare

Academia Schaeffler

Dezvoltare la nivel individual, creștere la nivel de companie

Angajații cu o înaltă calificare sunt un factor de succes decisiv în competiția la nivel global – azi mai mult decât oricând. Datorită progresului tehnologic tot mai rapid și a forței de inovație crescute, cunoștințele acumulate devin în scurt timp ”depășite”. Din acest motiv, ne concentrăm cu toții pe învățarea pe tot parcursul vieții.

Grupul Schaeffler își concentrează toată atenția pentru a oferi multiple opțiuni de dezvoltare profesională tuturor angajaților, din toate locațiile, într-un mod integrat, în cadrul platformei ”Academia Schaeffler”. Oferind o paletă cuprinzătoare de cursuri, Academia Schaeffler se adresează tuturor angajaților companiei – de la debutanți, până la manageri – fiind sprijin în atingerea obiectivelor personale și profesionale. Prin urmare, este un loc destinat învățării colective și interacțiunii directe cu colegi din toate locațiile Grupului, oferind așadar ”spațiul” ideal pentru schimb global de cunoștințe și experiențe.

De la concept până la evaluare: când vine vorba de învățare, sunteți pe mâini bune la Academia Schaeffler!

Academia Schaeffler

Academia Schaeffler este un centru de perfecționare, ce integrează întreaga gamă de cursuri destinate dezvoltării profesionale. Academia este mai ales o platformă virtuală și o rețea globală. Sub umbrela acesteia sunt cuprinse toate activitățile de formare ale Grupului Schaeffler, dincolo de granițele țărilor.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare