Noțiune de căutare

Companie

Furnizori

Suntem mândri că din poziţia de parteneri de sistem şi inginerie ne putem entuziasma în permanenţă clienţii cu noi idei şi produse excepţionale. O garanţie a succesului sunt furnizorii, care îşi impun aceleaşi ţeluri. Împreună lucrăm în permanenţă la optimizarea produselor şi a modulelor noastre, acceptăm stimulări inovative, verificăm baza costurilor noastre şi împreună asigurăm astfel poziţia noastră excepţională pe piaţă.

Pentru cienții noștri ne străduim să oferim performanțe la cel mai înalt nivel – împreună cu furnizorii noștri

Impulsul pentru aceste stimulări, pe care le punem în practică zilnic, este orientarea noastră spre clienţi şi obiectivul de a optimiza calitatea produsului şi performanţa livrării pentru clienţii din industria de automobile. Departamentul de achiziţii internaţionale ale concernului nostru are în vedere aşteptările înalte, pe care le au clienţii noştri, şi preiau responsabilitate pentru calitate deosebită la procurarea externă.

Parteneriat ca bază pentru o relaţie de promovare cu furnizorii noştri

Ne selectăm furnizorii conform unor criterii obiective şi inteligibile şi evaluăm performanţa de livrare în mod permanent pe baza de criterii transparente. Capacitatea de inovare a furnizorilor noştri duce la o optimizare permanentă a produsului, pentru a asigura şi a dezvolta în continuare competitivitatea noastră privind funcţionarea, calitatea şi preţul. Suntem un partener corect şi performant al clienţilor noştri - acest angajament îl aşteptăm şi de la partenerii noştri pe piaţa de achiziţii, care are aplicaţie pe plan global.

Organizaţie de achiziţii

Organizarea achiziţiilor la Grupului Schaeffler se deosebeşte printr-o gamă largă de produse şi un grad înalt de internaţionalizare a pieţii de achiziţii. O varietate de angajaţi se ocupă în locaţiile noastre de producţie din toată lumea cu procurarea de materii brute, semifabricate şi ale produse finite. Peste tot este valabil standardul noastru înaltă privind calitatea de livrare a partenerilor de achiziţii.

Filozofia de cumpărare

Succesul companiei Grupului Schaeffler depinde în mare măsură de performanţa furnizorilor noştri. Departamentele noastre de achiyiţii caută permanent, pe plan mondial, noi furnizori performanţi, care pot aduce contribuţii eficiente principalului obiectiv al companiei noastre, şi anume, îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor noştri.

Partenerii puternici ai companiei noastre se caracterizează în primul rând prin următoarele caracteristici:

Siguranţa termenului: Flexibilitatea înaltă, fiabilitatea şi competenţa în rezolvarea problemelor ţin de punctele forte ale companiei noastre.

Responsabilitatea costurilor: O componentă importantă la calculul costurilor noastre se bazează pe stabilirea preţurilor de către furnizorii noştri. Ne aşteptăm la transparenţă la stabilirea preţurilor.

Responsabilitatea calităţii: Filozofia de asigurare a calităţii se bazează pe principiile strategiei "Zero defecte" şi pe îmbunătăţirea continuuă a costurilor, a calităţii, a termenalor şi a service-ului. Lucraţi cu un sistem de management al calităţii actual şi eficient. Pentru anumite branşe certificarea conform ISO 9001, ISO TS 16949 sau AS 9000 este premisa de bază pentru o colaborare.

Protecţia mediului: Respectarea legislaţiei în vigoare şi a ordonanţelor reprezintă un minim de cerinţe pretinse furnizorilor noştri. O certificare conform ISO 14001 şi/sau EMAS este de dorit, iar pentru anumite branșe este obligatorie.

Colaborare: Căutăm parteneri de achiziţii "serioşi", capabili să ne sprijine prin creativitate şi gândire inovatoare la clădirea poziţiei noastre de lider tehnologic. În aceast context utilizăm unelte ca analiza valorii, standardizare, rafinarea tehnică şi altele.

A deveni furnizor

Doriţi să deveniţi furnizorul nostru?

Produsele dumneavoastră pot contribui, astfel încât noi să devenim mai buni pentru clienţii noştri? Atunci prezentaţi-ne solicitarea dumneavoastră şi deveniţi unul dintre partenerii noştri.

Dacă doriți să vă depuneți candidatura pentru a deveni furnizor pentru Schaeffler, aveți la dispoziție formularul „Fișă de date pentru furnizori“, pe care îl puteți descărca.
Fișă de date pentru furnizori

Vă rugăm completați acest fomular cu cele mai importante informații despre compania și produsele dvs. și apoi trimiteți-l la:
supplier-application@schaeffler.com

Etape suplimentare pentru un parteneriat de durată

Pentru construirea unui parteneriat de durată, este obligatorie înregistrarea pe platforma online SupplyOn. Pentru că desfășurarea electronică a proceselor de afaceri care vizează logistica, achizițiile, calitatea și finanțele creează transparență și accelerează derularea proceselor. Prin înregistrarea pe SupplyOn deveniți și rămâneți adaptați la cerințele viitoare ale branșei de componente automotive și industriale.
Puteți găsi informații suplimentare despre SupplyOn și înregistrare pe portalul nostru de informare pentru furnizori. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră privind o eventuală colaborare!

spre portalul de informare pentru furnizori

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare