Noțiune de căutare

Codul de conduită pentru furnizori ai Grupului Schaeffler

Pentru a ne îndeplini atât așteptările, cât și pe cele ale clienților noștri, la Schaeffler, ne adresăm așteptările internaționale privind subiectul durabilității.

Mai mult, includem și furnizorii noștri în această responsabilitate. Pentru toate relațiile de colaborare cu furnizorii noștri, avem în vedere ca aceștia să fie de acord cu Codul de Conduită al Schaeffler, ca principiu obligatoriu al unei relații de afaceri. Pentru relațiile de afaceri existente, este necesar același acord în cadrul unei solicitări adiționale (prin Achiziții) pentru alinierea la Codul nostru de Conduită pentru Furnizori. Furnizorul poate să contracareze acest lucru doar printr-o respingere scrisă. Dorim să subliniem faptul că, în acest caz, se va lua o decizie de achiziţii și că aceasta ar putea avea o influență negativă asupra evaluării furnizorului.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare