Noțiune de căutare

Codul de conduită pentru furnizori al Grupului Schaeffler

Pentru a ne îndeplini așteptările proprii, dar și pe cele ale clienților noștri, la Schaeffler luăm în considerare și așteptările internaționale privind subiectul sustenabilității.

Mai mult, considerăm că și furnizorii noștri au această responsabilitate. Pentru toate relațiile noi cu furnizorii în viitor, considerăm, prin urmare, că furnizorul este de acord cu Codul de Conduită al Furnizorului Schaeffler, ca principiu obligatoriu al unei relații de afaceri. Pentru relațiile de afaceri existente, este necesar același acord în cadrul unei solicitări adiționale (prin Achiziții) pentru alinierea la Codul nostru de Conduită pentru Furnizori. Furnizorul poate să contracareze acest lucru doar printr-o respingere scrisă. Dorim să subliniem faptul că, în acest caz, se va lua o decizie de achiziţii și că aceasta ar putea avea o influență negativă asupra evaluării furnizorului.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare