INFORMAŢII ADIŢIONALE
Schaeffler Romania - Official Presentation
 
CONTACT

Schaeffler România S.R.L.
Aleea Schaeffler Nr. 3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel. +40 268 505 000
Fax +40 268 505 848

info.ro@schaeffler.com

GPS:

N 45° 38′ 22.5”
E 25° 30′ 46.7”
Hărţi Google

 

Companie

Grupul Schaeffler este un renumit furnizor la nivel mondial în sectorul auto și industrial. Compania pune valoare pe cea mai înaltă calitate, pe o tehnologie remarcabilă și o puternică forță de inovație. Grupul Schaeffler are o contribuție decisivă în ceea ce privește ”mobilitatea pentru ziua de mâine”, prin componente și sisteme de înaltă precizie pentru motoare, prin transmisie și aplicații pentru șasiu, precum și prin soluții de rulare bazate pe rulmenți, pentru o paletă largă de aplicații industriale. Compania a generat vânzări de aproximativ 14,0 miliarde de Euro în 2017. Cu aproximativ 92,000 de angajați în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale din Europa, în proprietate familială. Grupul a dezvoltat o rețea mondială de locații de producție, centre de cercetare și dezvoltarea și societăți de vânzare în aproximativ 170 de locații din 50 de țări.

 

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.

Înregistrată iniţial sub numele de INA Schaeffler Braşov ca filială a Grupului Schaeffler, întreprinderea a fost redenumită în anul 2006 primind numele de Schaeffler România.

Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei familiale.

Ca firmă orientată spre viitor, Schaeffler România pune mare accent pe calitate şi profesionalism. Folosind cele mai noi tehnologii şi investind în continuu în dezvoltarea profesională a personalului, compania a demonstrat că echipa sa face parte dintr-o elită profesională a cărei profesionalism maxim şi rezultatele excepţionale sunt un stil de lucru consacrat.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord