INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Schaeffler Corporate Website

Puteți găsi informații suplimentare despre Grupul Schaeffler pe pagina web a concernului nostru, pe adresa www.schaeffler.com.

 
Companie

Concernul

Schaeffler – o companie de frunte în domeniul tehnologiei la nivel mondial

Schaeffler este, cu cei aprox. 92.000 de angajați ai săi, una dintre cele mai mari companii din lume din domeniul tehnologiei aflate în proprietatea unei familii, dispunând de aprox. 170 de locații în 50 de țări, printr-o rețea mondială de locații de producție, centre de cercetare și dezvoltare și societăți de desfacere (vânzări). În anul 2017, întreprinderea a realizat o cifră de afaceri de aprox. 14,0 miliarde de euro. Ca partener global de dezvoltare și furnizor de componente, Schaeffler întreține relații stabile și de durată cu clienții și furnizorii săi.

 

ACȚIONARII

Acționara Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann continuă, împreună cu fiul ei, Georg F. W. Schaeffler, munca de o viață a soțului ei, Dr.-Ing. E. h. Georg Schaeffler, decedat în 1996.

Acționarii

 
 
 
Executive Board

CONSILIUL DIRECTOR

Grupul Schaeffler este condus de Consiliul de Administrație a societății Schaeffler AG. Consiliul de Administrație, împreună cu Directorii Generali Executivi la nivel regional, formează Consiliul Director al Grupului Schaeffler. Consiliul Director

 
 
 
Strategia

STRATEGIA

Cererile privind mobilitatea se schimbă rapid și necesită soluții noi. Prin strategia "Mobilitate pentru mâine" este stabilit cursul pentru viitor, astfel încât Grupul Schaeffler să se poată dezvolta în continuare în mod profitabil și sustenabil.
Strategia

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE

Consiliul de Supraveghere a Schaeffler AG numește, consiliază și supraveghează Consiliul de Administrație. Consiliul de Supraveghere a Schaeffler AG, cu reprezentare paritară, este alcătuit din 20 de membri în total – zece reprezentanți ai angajaților și zece reprezentanți ai acționarilor.
Consiliul de Supraveghere

 
 
 
Investor Relations

RELAȚIILE CU INVESTITORII

Rapoarte financiare, prezentări și comunicate

ale întreprinderii privind exercițiul economico-financiar curent, precum și datele de publicare a situației economice a concernului Schaeffler.
Relațiile cu investitorii

 
 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord