Companie

Calitate

 
 
 
 

Politica de calitate

Grupul Schaeffler este un renumit furnizor mondial în sectorul auto și industrial. Compania pune preț pe cea mai înaltă calitate, pe o tehnologie remarcabilă și o puternică forță de inovație.

Câștigăm loialitate clienților pe termen lung prin asumarea poziției de lider în calitate, tehnologie, fiabilitate, inovație și rentabilitate, precum și prin asigurarea livrărilor la timp și standardele cele mai înalte. Acesta este fundamentul pentru succesul continuu al companiei noastre.

Standardul nostru de calitate este orientat către satisfacerea așteptărilor și a cerințelor clienților noștri. Reglementările legale și oficiale sunt respectate riguros și consecvent.

Munca noastră în toate domeniile se bazează pe principiul îmbunătățirii continue, cu țelul „zero defecte”, implementând măsuri pentru a preveni defectele și a minimiza riscurile.

Fiecare angajat este conștient de angajamentul său față de calitate și își orientează modul de a gândi și acționa în conformitate cu acest principiu.

Conducerea, Managementul şi toţi angajaţii se angajează în respectarea acestei Politici de Calitate.


Klaus Rosenfeld | CEO

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord