INFORMAŢII SUPLIMENTARE

În biblioteca noastră se găseşte documentaţie despre toate produsele noastre inovative. Angajaţi creativi întruchipează viitorul INA şi FAG. Oferte atractive se găsesc la oferte de angajare.

 
Companie

Cercetare şi dezvoltare

 
 
 
 
 

Forţa de inovare şi gândirea interdisciplinară

Fiind o companie orientată spre viitor investim în mare măsură în cercetare şi dezvoltare.

Aceasta este o decizie foarte conştientă din partea noastră, deoarece două idei geniale au stat la baza istoriei de succes a INA şi FAG. Friedrich Fischer a devenit în 1883, odată cu descoperirea "morii de bile", pionier şi întemeietor al industriei rulmenţilor cu bile. Dr. Georg Schaefler a contribuit în acest domeniu industrial prin inventarea coliviei pentru rulmenţii cu ace în 1949.

Până în prezent inginerii de la INA şi FAG s-au remarcat prin inginerie creativă şi contribuţii tehnice neconvenţionale. A pune pune sub semnul întrebării cele existente, a merge pe căi nebătătorite şi a cuteza abordări din perspective diferite, acestea sunt premisele pentru realizarea noilor idei revoluţionare.

În centre moderne de cercetare şi dezvoltare din întreaga lume, angajaţii noştri lucrează la produse noi şi tehnologii orientate spre viitor. În strânsă legătură cu clienţii din industria auto, construcţia de maşini şi tehnica aeronautică, ingineri cu înaltă calificare abordează mereu noi soluţii orientate spre viitor. 

Dezvoltarea materialelor şi rezolvarea problemelor tribologice sunt domenii cheie în procesul de realizare de noi produse. La dezvoltarea produselor din ce în ce mai complexe ne bazăm pe instrumente moderne cum ar fi simularea pe calculator şi Rapid Prototyping, utilizând principii mecatronice şi noţiuni de sistematizare. Pe standurile de probă pot fi testate pornind de la sisteme individuale de lagăre până la autovehicule complete. Astfel îmbunătăţim fiabilitatea de funcţionare a produselor noastre şi colectăm date importante pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea produselor de viitor.

Clienţii noştri primesc produse cu utilitate sporită. Astfel, prin aplicarea unei acoperiri superficiale de concepţie proprie se poate prelungi de multiple ori durata de funcţionare a lagărelor. În modul nu este integrat doar rulmentul, ci şi tehnica de măsurare şi acţionare, iar programele de calcul proprii permit inginerilor consilierea directă la client.

Schimbul periodic de experienţă şi colocvii ştiinţifice sunt premise importante pentru forţa de inovaţie a grupului. Pentru a promova talentele, se acordă anual premiul de inovaţie "Innovation Award FAG" în valoare de 20.000 Euro. Creativitatea angajaţilor se bucură de o deosebită atenţie la Grupul Schaeffler: managementul ideilor este unul dintre punctele forte recunoscute în toată Germania.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord