medias® 5.0 acum online Catalog digital de produse revizuit

23.11.2009 | HERZOGENAURACH

O nouă versiune a sistemului de selecţie a produselor şi informare a Grupului Schaeffler, medias® 5.0, a fost lansat online. Sistem revizuit este mult mai rapid, mai sigur şi mai uşor de utilizat. Acest lucru este, de exemplu, datorită prelucrării interfeţei programului, care acum oferă o varietate de opţiuni de limbă în cadrul procesului de orientare. De acum înainte, utilizatorii pot alege între limbile germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană şi chineză ca limbă de interfaţă. Multe funcţii pot fi accesate direct, fără a trebui să treacă prin întregul proces de selecţie al produselor. Mai mult decât atât, încărcarea rapidă şi confortabilă a datelor CAD accelerează procesul de inginerie.

Noul catalog online al Grupului Schaeffler include toate informaţiile tehnice de bază, precum şi date şi descrieri actualizate de produs din cataloagele revizuite imprimate. Un nou asistent de selecţie a lagărelor face posibilă selecţia de rulmenţi bazate pe proprietăţile necesare şi de spaţiu disponibil de montaj. Numeroase îmbunătăţiri ale sistemului de calcul Bearinx au fost, de asemenea, incluse în medias® 5.0, de exemplu, despre contacte unghiulare şi rulmenţii cu role conice. Funcţia actualizată de căutare a partenerului de contact şi de funcţia simplificată de cerere de informaţii face lucru cu medias® 5.0 deosebit de uşor şi de user-friendly.

medias® este sistemul de selectare de produse şi sistem de informare despre rulmenţi şi ghidaje liniare furnizat de către grupul Schaeffler. Acesta pune la dispoziţia utilizatorilor datele tehnice de produs şi le oferă posibilitatea de a efectua calcule în conformitate cu standardul de catalog. Transferul direct de date CAD în designul utilizatorului este, de asemenea, posibilă. Întrebări pot fi trimise direct on-line.

Editor: Schaeffler KG