medias® 5.0 acum online Catalog digital de produse revizuit

23.11.2009 | HERZOGENAURACH

O nouă versiune a sistemului de selecţie a produselor şi informare a Grupului Schaeffler, medias® 5.0, a fost lansat online. Sistem revizuit este mult mai rapid, mai sigur şi mai uşor de utilizat. Acest lucru este, de exemplu, datorită prelucrării interfeţei programului, care acum oferă o varietate de opţiuni de limbă în cadrul procesului de orientare. De acum înainte, utilizatorii pot alege între limbile germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană şi chineză ca limbă de interfaţă. Multe funcţii pot fi accesate direct, fără a trebui să treacă prin întregul proces de selecţie al produselor. Mai mult decât atât, încărcarea rapidă şi confortabilă a datelor CAD accelerează procesul de inginerie.

Noul catalog online al Grupului Schaeffler include toate informaţiile tehnice de bază, precum şi date şi descrieri actualizate de produs din cataloagele revizuite imprimate. Un nou asistent de selecţie a lagărelor face posibilă selecţia de rulmenţi bazate pe proprietăţile necesare şi de spaţiu disponibil de montaj. Numeroase îmbunătăţiri ale sistemului de calcul Bearinx au fost, de asemenea, incluse în medias® 5.0, de exemplu, despre contacte unghiulare şi rulmenţii cu role conice. Funcţia actualizată de căutare a partenerului de contact şi de funcţia simplificată de cerere de informaţii face lucru cu medias® 5.0 deosebit de uşor şi de user-friendly.

medias® este sistemul de selectare de produse şi sistem de informare despre rulmenţi şi ghidaje liniare furnizat de către grupul Schaeffler. Acesta pune la dispoziţia utilizatorilor datele tehnice de produs şi le oferă posibilitatea de a efectua calcule în conformitate cu standardul de catalog. Transferul direct de date CAD în designul utilizatorului este, de asemenea, posibilă. Întrebări pot fi trimise direct on-line.

Editor: Schaeffler KG

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG