Grupul Schaeffler este „Furnizor al anului 2009” pentru Ford în America de Sud Premiu de furnizor al anului

17.12.2009 | HERZOGENAURACH

Ford a desemnat Grupul Schaeffler ca "Furnizor al Anului 2009" în sectorul "Propulsie" din America de Sud. Premiul a fost prezentat în cadrul unui eveniment organizat pentru furnizori de către Ford în Sao Bernardo do Campo din Brazilia.

Premiul este împărţit în mai multe categorii pentru respecta complexitatea vehiculelor moderne şi a gamei largi de produse si servicii asociate oferite în industria furnizorilor. Potrivit unei declaraţii Ford Brazilia, Grupul Schaeffler s-a calificat drept „Furnizor al anului 2009" datorită calităţii, logisticii, capacităţii inovatoare, suportului tehnic şi relaţiilor excelente cu clienţii ale companiei.

"Acest premiu recunoaşte eforturile noastre de succes, nu numai pentru a satisface cerinţele clienţilor noştri, ci şi de a surprinde mereu clienţii noştri, cu noi soluţii de excepţie şi de a depăşi aşteptările lor", a declarat Ricardo Reimer, Director al Grupului Schaeffler America de Sud.

Editor: Schaeffler KG