Certificatul IRIS cu numărul 1000 merge la Schaeffler România

20.08.2014 | BRASOV

La ȋnceputul acestui an, locația Schaeffler din Braşov a trecut cu succes de certificarea ei inițiala şi este acum un titular oficial al certificatului internațional de Standard feroviar ( IRIS). Alături de fabricile Schaeffler din Wuppertal, Steinhagen, şi Schweinfurt, Brasov este a patra locație la nivel mondial care a primit certificatul IRIS. Braşov se concentrează pe fabricarea de rulmenți speciali cu role cilindrice pentru aplicații feroviare. Certificatul IRIS este acordat de către Asociația Industriei Feroviare Europene pentru sistemul de management al calității în sistemul feroviar. Acesta recompensează implementarea standardelor și proceselor pe care UNIFE le-a dezvoltat în scopul de a proteja standarde înalte de calitate și cerințele de siguranță din acest sector. Introducerea acestui standard ajută la asigurarea că producerea de componente pentru aplicații feroviare poate continua credibil și eficient de la început până la sfârșit.

Certificarea a fost posibilă în primul rând prin eforturile orientate pe site și cooperarea inter-locație între Brasov, sediul Herzogenaurach și managementul sectorului feroviar în Schweinfurt.

De altfel, certificatul fabricii din Brasov, care a fost prezentat de către TȔV SȔD Management Service GmbH ca un certificator autorizat UNIEF, este unic prin faptul ca este certificatul IRIS numărul 1000 acordat la nivel mondial.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.