Noțiune de căutare

Cupa de Pescuit Schaeffler România – prima ediție

20.10.2014 | BRASOV

Odată cu scăderea temperaturii apei şi cu apropierea iernii, când rezervele de grăsime sunt tot mai necesare supravieţuirii, ”pașnicii” devin mai activi şi, în plus, se hrănesc cu frenezie pe tot parcursul zilei…Adăugându-se pasiunea și răbdarea nemărginită, deseori greu de conceput pentru noi, oamenii ”simpli”, a celor care aleg chinuitoare deșteptări în jurul orelor de 3-4 dimineața pentru a merge pe baltă, Schaeffler România a ales luna octombrie a anului 2014 pentru a da startul primei ediții a Cupei Schaeffler la Pescuit.

O locație special amenajată, peste 70 de participanți, grupați în 24 de echipe și peste 12 ore de pescuit…Așa arată primele detalii din culisele cupei. O dată cu startul arbitrilor, angajații noștri au adus în lupta pentru cea mai mare captură, undițe care de care mai performante, nadă foarte atractivă, concentrare maximă, răbdare și și-au urat unul altuia ”Fir întins”.

La finalul competiției, rezultatele anunțate au făcut senzație:

  • S-au prins aproximativ 92 de pești punctabili și câțiva care nu au intrat în clasament
  • Cele 24 de echipe au prins în total 368 kg de peste (sturion și caras)
  • Doar 2 echipe nu au reușit sa puncteze nici un peste
  • A fost prins un peste cu o greutate de peste 10kg

Toți participanții au primit câte o diplomă, iar cei mai buni dintre cei mai buni, au fost primit cupe special comandate și bineînțeles, aplauze din partea tuturor celor prezenți.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare