Schaeffler România a împlinit 11 ani de fabrică!

08.10.2015 | BRASOV

Schaeffler România a împlinit pe 08 octombrie 2015, 11 ani de fabrică! În toți acești ani, compania se poate mândri cu o activitate deplină și complexă, fiecare dintre cei peste 3 900 de angajați aducându-și aportul în mod substanțial acestor realizări. Evenimentul a fost marcat într-o notă elegantă și discretă, cu momente frumoase pentru toți cei care fac parte din echipa Schaeffler România.

Astfel, angajaților companiei li s-au pregătit mai multe activități, special gândite cu această ocazie. Dar, poate că cel mai important lucru care a contat în ziua aniversării a fost faptul că cei 11 ani de activitate au dezvăluit o istorie plină… plină de realizări, evenimente, acțiuni, provocări stăpânite, succese alături de echipele cu care s-a lucrat și momente frumoase, care și-au pus amprenta asupra tuturor, atât profesional, cât și personal.

Iar cele mai importante și marcante momente din istoria Schaeffler România au fost puse în valoare într-un album dedicat, care poate spune dintr-o privire că Schaeffler România este o companie puternică, cu o activitate complexă, care a generat constant rezultate de top.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.