Noțiune de căutare

Locul I în clasamentul general al serviciilor private pentru situații de urgență – etapa națională Pompierii Schaeffler România pe podiumul naţional

20.08.2015 | BRASOV

În perioada 11-12 august 2015, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași, a avut loc întrecerea serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență – etapa națională. Competiția a avut loc între cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, unde au participat 15 echipaje, iar pompierii Schaeffler România și-au adjudecat cel mai important premiu al evenimentului.

Locul I în clasamentul general al serviciilor private a fost ocupat de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență (SPSU) al Schaeffler România, participant pentru prima dată la acest nivel competițional.

În urma acestor rezultate, SPSU Schaeffler România s-a calificat direct în etapa națională a concursurilor pompierilor din 2016 și a primit cupa transmisibilă, ce va rămâne timp de un an în patrimoniul serviciului și pe care va fi inscripționat, alături de numele celorlalte câștigătoare ale edițiilor precedente, numele companiei noastre. Este pentru prima oară când această cupă ajunge în județul Brașov.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare