Vară activă pentru studenţi 233 de locuri de practică studențească la Schaeffler România

22.09.2015 | BRASOV

Schaeffler România oferă anual aproximativ 180 de locuri de practică pe perioada vacanței universitare dintre anii de studiu. Domeniile de practică sunt variate și numără: Producție, Proiectare Produs, Producție Scule, Managementul Sculelor, Întreținere, Financiar, Calitate, Resurse Umane, Protecția Muncii și a Mediului, Conducerea Fabricii, Managementul Proiectelor, Metrologie, Calitate, Aprovizionare și Relații Publice.

În acest an s-a înregistrat un număr record de locuri de practică 233 (iulie - 98, august - 71, septembrie - 64), cu 7% mai mult ca în 2014. Din cele 469 de aplicații, 75% sunt studenți de la Universitatea „Transilvania” din Brașov, iar 25% provin din alte centre universitare (Iași, București, Bacău, Constanța, Pitești, Cluj, Galați, Suceava). Totodată, 63% din studenții candidați au studii tehnice; 36% din studenții candidați au studii non-tehnice, iar raportul aplicațiilor fete-băieți este 51% - 48%. Două stagii de practică au fost pentru studenți străini, din Turcia. Aceștia și-au desfășurat stagiul de practică în domeniul tehnici, alături de specialiștii din Engineering Center.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.