Noțiune de căutare

Programul Angajat în vacanță

15.09.2015 | BRASOV

Programul ”Angajat în vacanță”, dedicat copiilor angajaților Schaeffler România, se află la cea de-a 5-a ediție și se bucură în continuare de popularitate în rândul tinerilor și părinților lor. Astfel, în fiecare an, în lunile iulie, august și septembrie, zeci de tineri vin la Schaeffler România pentru a-și testa într-un mediul real și complex abilitățile necesare pentru un loc de muncă.

Elevii și studenții ai căror părinți sunt angajați Schaeffler România au posibilitatea de a se angaja pentru o lună în unul dintre segmentele de producție din fabrică. Astfel, ei pot acumula primele experiențe profesionale pe care le vor trece cu mândrie în CV-ul lor. Pe lângă primul salariu, care are un efect motivant asupra lor, ei au ocazia de a-și testa compatibilitatea cu domeniul tehnic și de a-și pune la încercare propriile capacități și competențe.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare