Trofeul de divizie adjudecat de Schaeffler Winter Corporate Games în 2015

26.01.2015 | Brasov

Cea de-a treia ediție a jocurilor corporatiste de iarnă desfășurată la Brașov în perioada 23-25 ianuarie 2015, a înregistrat cei mai mulți participanți și cele mai multe companii înscrise vreodată în competiție. Acest lucru a ridicat cu mult ștacheta și a însemnat implicare 100% din partea tuturor concurenților, așa cum au făcut și angajații companiei, care și-au adjudecat pentru al treilea an consecutiv trofeul pe divizie.

În funcție de clasament, cei din pozițiile fruntașe au adunat puncte pentru firmă, care au intrat în calcul la acordarea trofeelor pe sport (cele mai multe puncte cumulate de către concurenții de la o firmă) și pe divizii (firma care a adunat cele mai multe puncte în cadrul unei divizii). Astfel, Schaeffler Team s-a putut mândri cu cele 269 de puncte acumulate (cele mai multe puncte cumulate de o echipă din concurs - chiar peste echipe cu peste 150 de participanți). De asemenea, trofeele câștigate de angajații companiei la cele patru sporturi - schi, volei, tenis de masă și tenis de câmp – au fost motiv de bucurie pentru concurenți și susținători. Nu în cele din urmă, trofeul pe medalii a încununat prestația impecabilă a echipei Schaeffler. Cu maximul de medalii cumulate de o firmă în întreaga competiție, Schaeffler România s-a aflat pe podium cu 29 de medalii.

Printre concurenții numeroși, echipele Schaeffler s-au făcut remarcate, atât prin rezultatele excepționale din competiții, cât și prin atitudinea de echipă, cu spirit sportiv, entuziasm, coeziune și prin susținerea arătată colegilor!