Noțiune de căutare

O nouă direcţie Inaugurarea Biroului Autoutilări

15.07.2015 | Brasov

Vineri, 10.07.2015, a fost inaugurat noul departament de Autoutilări din Schaeffler România, parte integrantă din Industrial Engineering. Inițiativa înființări acestui departament suport a avut la bază premisa asigurării calității și standardizării procesului de îmbunătățire continuă, prin implementarea unor soluții optimizate în direcția calității, termenelor și costurilor (Q, D, C).

Beneficiile pe care le aduce acest nou departament sunt evidențiate prin timpul de reacție rapidă, optimizarea costurilor și nu în ultimul rând de standardizarea proceselor. O componentă importantă în cadrul acestui departament face referire la creșterea gradului de calificare al angajaților și, implicit, îmbunătățirea productivității și a calității prin intermediul Sălii de Metode (DOJO). Aici, angajații proprii și cei din producție, exersează în vederea dobândirii de aptitudini și competențe necesare, DOJO-ul fiind astfel un instrument necesar în asigurarea calificării și asimilării automatismelor corecte în cadrul proceselor de producție.

În vederea atingerii excelenței în domeniu, acest departament are în focus: dezvoltarea angajaților proprii în scopul de a răspunde la cerințele de complexitate ridicată a beneficiarilor, dezvoltarea parteneriatului cu colaboratorii externi pentru atingerea indicatorilor QDC și dezvoltarea colaborării cu structuri similare din cadrul Grupului.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare