Noțiune de căutare

Proof of concept – The Link of Innovation to Application and Market Simpozionul ECTiS, la cea de-a V-a ediție

03.06.2015 | Brasov

În data de 28 Mai 2015 a avut loc cea de-a 5-a ediție a Simpozionului Tehnic Engineering Center cu tema ”Proof of concept – The Link of Innovation to Application and Market”. Cei prezenți la eveniment au luat parte, atât la o sesiune tehnică de prezentări, cu teme din industria automobilelor, cât și la evaluarea concursului de concepte noi de biciclete - Ino POC Bike, unde au participat 16 echipe.

De asemenea, a fost aniversată împlinirea a 10 ani de colaborare dintre echipa de analize tehnice din Schaeffler România și cea din Schaeffler Technologies Germania, iar Prof. Dr. Christoph Brands a ținut o prelegere prin care a apreciat colaborarea acestor două echipe.

Un alt punct interesant al simpozionului a fost prezentarea proiectului cu finanțare publică ”Twostroke”, la care Schaeffler Romania este partener alături de Renault Technologie Roumanie (RTR), Siemens Software Brașov, Hidraulica și Universitatea Transilvania din Brașov. Fiecare parte implicată și-a împărtășit din experiența conceperii, simulării, realizării și testării unui tip de motor cu ardere internă, cuplat la un tip neconvențional de transmisie – transmisia hidraulică.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare