Cadouri - Carduri - Serbare Activități de iarnă la Școala Profesională Germană Kronstadt (SPGK)

19.12.2014 | Brasov

Echipa SPGK constând din elevi, cadre didactice și reprezentanții companiilor partenere au marcat sfârșitul de an și sărbătorile de iarnă prin mai multe activități

Cadouri și atelier de Crăciun în Centrul de Formare Profesională din Schaeffler România

La fel ca și copiii angajaților, elevii care sunt îndrumați de Schaeffler România au plecat în vacanța de iarnă cu un cadou din partea firmei. În semn de mulțumire ei au colindat echipa din Centrul de Formare Profesională (CFP) și au participat la un atelier de Crăciun. Centrul de Formare s-a transformat pentru câteva ore într-un atelier de creație, iar pila și fierăstrăul au fost înlocuite de pensule, hârtie colorată și mult sclipici. Brazii de polistiren confecționați au decorat ulterior clasele din incinta școlii.

Carduri de sănătate pentru elevii Școlii Profesionale Germane Kronstadt

Elevii au primit cadou din partea companiilor care îi îndrumă în dobândirea unei meserii, un cadou de care se vor bucura pe termen lung. Datorită acestor asigurări private de sănătate vor avea parte de îngrijire medicală ori de câte ori vor avea nevoie și vor putea beneficia și de investigații prin care pot preveni eventuale îmbolnăviri. Astfel, ei se pot concentra pe activitățile care sunt cu adevărat importante în această perioadă de dezvoltare profesională.