Faţă în faţă Schaeffler Tech Day la Renault Technologie Roumanie (RTR)

10.12.2014 | Brasov

Schaeffler a prezentat, pe 3 decembrie 2014, la sediul central “Renault Technologie Roumanie (RTR)” din București, în cadrul evenimentului “Schaeffler Tech Day”, soluții tehnice și tehnologii. La eveniment au participat mai mult de 500 de angajați Renault, dar și membri ai managementului superior, care au interacționat cu specialiștii Schaeffler în discuții despre soluții pentru autovehiculele viitorului.

Evenimentul a început cu un tur managerial susținut de Președintele și Director Executiv Dacia și Director Renault Group Roumanie, Nicolaus Maure, acompaniat de câțiva membri ai echipei de management din România. Invitații au fost întâmpinați de Prof. Pleus, membru al Bordului Executiv și Director Executiv Automotive Schaeffler AG, care a evidențiat importanța unei colaborări strânse, atrăgând atenția asupra unui scop comun, atât pentru furnizorul din industria auto, cât și pentru client, în prezentarea sa, “Mobility for tomorrow challenges and answers in future mobility”.

La expoziție au fost prezentate 42 de exponate și produse media interactive cu soluțiile Schaeffler de vârf în domeniul auto pentru motoare, ambreiaje, șasiu și transmisie. Experții Schaeffler le-au prezentat celor peste 500 de vizitatori avantajele și caracteristicile specifice produselor tehnice și soluțiilor inovative.

Evenimentul a continuat cu prezentări tehnice despre sistemele de distribuție a supapelor pentru motoare, sisteme de transmisii cu lanțuri și curele, rulmenți pentru pompe de apă, transmisii și tendințe în șasiuri. Participanții au avut ocazia să comunice cu prezentatorii pe teme despre tehnologiile viitorului și servicii. A fost și o ocazie potrivită pentru echipa de experți Schaeffler de a interacționa direct cu clientul, observând abordările și perspectivele acestuia.

A doua zi, după prezentările tehnice, au fost organizate workshop-uri, unde participanții Schaeffler și RTR au discutat în detaliu pe teme de interes comun. Acest contact între furnizor și client este de o importanță strategică pentru dezvoltarea celor mai eficiente soluții tehnice în industria auto privind mobilitatea în viitor.