Noțiune de căutare

Virtual Engineering in Automotive Design Schaeffler România susține programe de Master în cadrul Universității Transilvania din Brașov

12.11.2014 | Brasov

Începând cu toamna anului 2013 s-a înființat un nou Master în cadrul Universității Transilvania din Brașov cu denumirea: Virtual Engineering in Automotive Design. Acest master este realizat cu sprijinul și sub îndrumarea domnului Prof. Dr. Christoph Brands – Leader Technical Calculation – Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG Herzogenaurach și a domnului Dr. Frank Schlerege – Specialist Technical Calculation Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG Herzogenaurach.

Programul de master este dezvoltat de către Universitatea Transilvania din Brașov în colaborare cu Schaeffler România. Obiectivul principal al acestui program de master este îmbunătățirea competențelor teoretice și practice în domeniul proiectării autovehiculelor, bazată pe simulări de mare complexitate și acuratețe în medii virtuale. La baza acestor tehnici stă procesul de dezvoltare de produs, trecând prin etapele de identificare de nevoi, structurare proiect, dezvoltare concept, proiectare, validare prin simulare și experiment, implementare cât și operare, producție și tehnologii.

Acest program se adresează absolvenților programelor de licență din domeniile Autovehicule Rutiere (în limba engleză), Transporturi Rutiere, Inginerie Mecanică, Mecatronică, Roboți industriali, Automatizări, Electronică și Telecomunicații și tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și competențele în domeniul de design automotive.

Pentru ca activitatea didactică să se desfășoare în cele mai bune condiții, Schaeffler România s-a implicat și a echipat unul dintre laboratoarele Universității Transilvania din Brașov. Acest laborator este dotat cu cele mai performante unități grafice, necesare studiului software-urilor de o deosebită complexitate.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare