Un nou CEO pentru "Europa Centrală și de Est" Prof. Dr. Rainer Lindner se alătură companiei Schaeffler

25.01.2016 | Brasov

HERZOGENAURACH, 25 ianuarie, 2016. La începutul anului, Schaeffler i-a urat bun venit în echipa sa de management directorului general de mai mulți ani pentru Relații-le Economice cu Europa de Est, Prof. Dr. Rainer Lindner. Dl. Lindner (49 ani) a pre-luat funcția de CEO al subregiunii Schaeffler "Europa Centrală și de Est".

Rainer Lindner are o impresionantă experiență și expertiză de specialitate în această regiune. Acesta a fost directorul general pentru Relațiile Economice în Europa de Est, din 2008 până la finalul anului trecut. Înainte de aceasta, a activat în calitate de consultant la Guvernul Federal și la Parlamentul Federal al Institutului German pentru Securitate și Afaceri Internaționale (SWP).

"Suntem încântați de faptul că, alături de Rainer Lindner, am câștigat un expert re-marcabil pentru Europa de Est și un director de federație cu o rețea de conexiuni excelentă pentru Grupul Schaeffler. Sunt sigur că, prin expertiza sa, el va contribui la consolidarea companiei noastre, cât și a relațiilor cu clienții noștri din Europa Cen-trală și de Est", a precizat Dietmar Heinrich, CEO Europa.

Despre Schaeffler

Grupul Schaeffler este unul dintre furnizorii de vârf privind componente pentru automobile și industrie, pe plan mondial. Întreprinderea este sinonimă cu cea mai înaltă calitate, o tehnologie remarcabilă și o forță de inovație deosebită. Grupul Schaeffler aduce o contribuție decisivă la „mobilitatea de mâine”, prin componente de mare precizie și sisteme pentru motor, transmisie și șasiu, precum și soluții de lagăre cu rostogolire și de alunecare pentru o multitudine de aplicații industriale. În anul 2014, întreprinderea a realizat o cifră de afaceri de aprox. 12,1 miliarde de Euro. Având în jur de 84.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari întreprinderi tehnologice din lume, aflate în proprietatea unei familii. Concernul dispune de o rețea mondială alcătuită din locații de producție, instituții de cercetare și dezvoltare și societăți de desfacere, cu aprox. 170 de locații în 50 de țări.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG