In slalom Schi Sunday, la a 2-a ediție

01.03.2016 | Brasov

Începutul de an a adus un nou eveniment pentru angajații Schaeffler și familiile acestora. Cei mai iscusiți angajați s-au echipat cu multă bună dispoziție și „poftă„ de pârtii și s-au prezentat la baza pârtiei Lupu pentru o duminică pe schi. Deși vremea a creat emoții tuturor, în cele din urmă, în ziua evenimentului, zăpada a fost perfectă, soarele a strălucit pe cer, iar masa de prânz la Cabana Postăvaru alături de familie și colegi a fost un moment prielnic pentru multe zâmbete și povești cu tâlc.

Din agenda zilei, au făcut parte distracția pe pârtie în compania copiilor, soților și soțiilor, al colegilor de serviciu și ai celor care au organizat acest eveniment. Compania noastră a asigurat pentru fiecare dintre cei prezenți urcări gratuite, o băutură caldă și un desert delicios, servit pe terasa însorită a Cabanei Postăvaru. Bineînțeles, toți participanții au primit diplome și aplauze din partea celor dragi și a colegilor.