Noțiune de căutare

Sute de goruni plantati cu mic si mare Schaeffler Team ”Plantează în România”

28.03.2016 | Brasov

În 26 martie, peste 100 de angajați Schaeffler România au acceptat provocarea de a petrece o zi în natură alături de familie, prieteni și colegi. Echipați cu multă voie bună, logistică necesară și poftă de muncă, aceștia s-au alăturat celui mai mare proiect de plantare din țară, ”Plantează în România”.

După o întreagă săptămână aflată sub amenințarea codurilor portocalii de ploi și ninsori, mult așteptatul proiect de plantare nu părea a fi prea promițător, ba dimpotrivă, a creat tuturor emoții puternice că s-ar putea transforma într-un fiasco total. Însă, hotărâți și determinați, angajații Schaeffler nu s-au lăsat descurajați de condițiile meteo și au demonstrat că pasiunea pentru astfel de activități este nemărginită.

Așadar, în dimineața zilei de 26 martie, cu minus două grade în termometre și cu un soare puternic pe cer (care a apărut total neașteptat), Schaeffler Team era gata de plantare. După aproximativ o oră de mers în gașcă, fie în autocarele Schaeffler, fie cu transportul personal, angajații, alături de familie și prieteni, au ajuns în localitatea Părău, din județul Brașov. O dată ajunși la locație, participanții au îmbrăcat tricoul special personalizat cu ocazia acestui proiect, s-au echipat cu mănuși, apă, măr și sandwich-uri și au pornit aproximativ 2 kilometri pe jos, până la șantierul de plantare.

Sus, în mijlocul pădurii, o echipă de specialiști i-a întâmpinat pe angajații Schaeffler. A urmat împărțirea pe plutoane, semnarea protecției muncii și distribuirea puieților de stejar/gorun. Fiecare pluton a fost constituit din 5 echipe a câte trei membri și a fost coordonat de câte un pădurar. La ora 10:00, primul pluton era gata să înceapă plantarea. Cu mic cu mare, fiecare participant a urmărit cu atenție instrucțiunile primite de la specialiști. Apoi, cu toate informațiile la îndemână, toată lumea s-a apucat de treabă.

Au urmat peste două ore de plantare, în care angajații Schaeffler au depășit cu mult numărul de puieți plantați, față de cel pentru care se pregătiseră inițial (500 de copăcei). Așadar, temerile dinaintea datei de plantare nu s-au adeverit, ci, din contra, toți participanții s-au bucurat de experiența oferită de acest proiect și l-au considerat a fi unul de succes.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare