Noțiune de căutare

Corporate Games, a 5-a ediţie Schaeffler Team câştigă pentru al 5-lea an consecutiv trofeul pe divizie

30.06.2016 | Brasov

Fiind un promotor activ al unui stil de viață sănătos, începând cu 2012, Schaeffler România s-a alăturat circuitului internațional Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care promovează sportul în masă pentru amatori şi valorile generale ale sportului.

În perioada 24-26 iunie 2016, la București, a avut loc ediția de vară a Corporate Games, la care, echipa Schaeffler România a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Corporate Games pe divizie. Cei 100 de atleți din partea Schaeffler au concurat alături de alți 2000 de participanți din partea mai multor companii din țară. Schaeffler Team a dat dovadă de profesionalism și spirit de echipă, participând la un număr de 15 sporturi distincte, printre care putem enumera următoarele categorii: atletism, baschet, ciclism, bowling, karting, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, volei, biliard, șah, tir și înot.

Schaeffler a învins detașat la divizia 51-100 de sportivi, acumulând 570 de puncte şi obținând așadar 70 de medalii – fapt ce situează compania pe locul al 2-lea în topul celor 42 de companii participante, la doar 2 medalii diferență fată de locul 1. Un rezultat excelent pentru o echipă puternică şi motivată.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente
Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare