Noțiune de căutare

Sorin Poteraș preia conducerea companiei de la 1 octombrie Director nou la Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
Sorin Poteraș a devenit succesorul d-lui Alexandru Blemovici în funcția de director Schaeffler România

02.10.2017 | Brasov

De la 1 octombrie 2017 dl Sorin Poteraș a devenit succesorul d-lui Alexandru Blemovici în funcția de director Schaeffler România.

Dl. Alexandru Blemovici, care a ocupat funcția de director din anul 2004 până în septembrie 2017, va prelua conducerea departamentului "Supply Chain Management & Operations Industrial" la centrala Grupului în Germania din octombrie 2017. Deținând o diplomă în ingineria mecanică și cu mulți ani de experiență la una dintre cele mai mari fabrici din România și din Grupul Schaeffler, domnul Blemovici este amplu calificat pentru noua funcție strategică de coordonare a activităților lanțului de aprovizionare și operaționale din divizia industrială.

Dl. Blemovici a contribuit substanțial la construirea și dezvoltarea fabricii Schaeffler de la Brașov, fiind un factor fundamental în crearea și dezvoltarea Centrului de Inginerie, Centrului de Formare Profesională, Școlii Profesionale Germane Kronstadt și multe alte proiecte și programe profesionale, educaționale și de responsabilitate socială.

Dl. Sorin Poteraș activează în cadrul Grupului Schaeffler de peste 13 ani acumulând o experiență vastă în domeniul auto și industrial. Absolvent al Universității Transilvania, Facultatea de Mecanică, secția Mecatronică, dl. Poteraș a început activitate în Schaeffler pe poziția de manager de segment RSTO. După 5 ani în care a dezvoltat segmentul RSTO, a preluat mai multe responsabilități în funcțiile de Director de Producție Automotive și Director Tehnic. În 2011 dl. Poteraș a acceptat provocarea de a conduce fabrica Grupului Schaeffler din Momo, Italia, unde a avut rezultate foarte apreciate de către conducerea Grupului Schaeffler. A revenit în octombrie 2014 la Schaeffler România în calitate de director Industrial Engineering, iar la scurt timp a preluat din nou funcția de Director de Producție (Automotive și Industrie).

În primul mesajul către angajați în calitate de director Schaeffler România, Sorin Poteraș subliniază angajamentul pentru de valorile companiei, rezultate și angajați: „Rezultatele excepționale obținute de Schaeffler la Brașov ne poziționează incontestabil ca una din cele mai puternice locații ale grupului și un model de excelență și profesionalism. Schaeffler România este astăzi la acest nivel de performanță deoarece fiecare dintre voi crede în acest proiect si pune deopotriva suflet si pricepere în tot ce face. Principiile grupului Schaeffler se bazează pe valorile familiei: încredere, transparență și muncă în echipă, iar aceste valori ne fac mai puternici si ne diferențiază de competitori. […] Profit de acest prilej pentru a-i mulțumi, atat in numele meu cat și în numele dvs. și pentru a-i ura mult succes în următorul pas al carierei d-lui Alexandru Blemovici. Nivelul de performanță atins de firma noastră se datorează felului în care dl. Alexandru Blemovici s-a dedicat acestui proiect stiind să identifice cele mai bune soluții pentru noi, clienții și colaboratorii noștri. Vă mărturisesc că pornesc la acest drum cu mult optimism, încredere și vă asigur că sunt pregătit să fac fata alături de voi, provocărilor care ne așteaptă. Contez pe voi toți să creăm împreună viitorul pe care ni-l dorim la Schaeffler România”.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare