Workshop-uri pentru studenți la Schaeffler Day

La workshop

26.05.2017 | Brasov

Studenții facultăților tehnice s-au putut bucura de un eveniment cu un puternic impact alături de Schaeffler, în data de 24 Mai 2017, în corpul N al Universității Transilvania din Brașov. Participanții au putut afla ce înseamnă să profesezi într-o companie de vârf din domeniul auto și industrial, având ocazia de a sta față în față cu specialiști Schaeffler din România și Germania.

Evenimentul a avut loc in Marele Amfiteatru și a debutat cu o prelegere despre cele mai noi trenduri în simularea proceselor de fabricație susținută de domnul Nickl Norbert. Programul a continuat cu 3 workshop-uri desfășurate în paralel:

• "Revoluția digitalizării în procesul de producție" cu susținere în limba română, având 20 de locuri. A cuprins informații utile despre mega trendurile lumii și ale Schaeffler Group.
  • "Dezvoltarea și livrarea unui produs respectând cerințele clientului" susținere în limba română având 20 de locuri, unde au aflat cum să respecte procesul de dezvoltare și livrare a unui produs, îndeplinind specificațiile clientului.
  • "Noi metode de simulare a proceselor de deformare plastica la rece" susținere in limba engleza având 20 de locuri. Conținând noile trenduri de simulare a proceselor de formare plastica la rece.

Ziua s-a încheiat cu o vizita la fabrica Schaeffler Brașov, una dintre cele mai mari investiții a grupului, la care au participat 35 de studenți, care s-au bucurat de o lecție tehnica oferita în mod practic de către specialiști. Cei mai activi studenți au fost premiați.